EXPRES MENU 1porce Znojemská hovězí pečeně

Neohodnoceno
Značka: Expres menu
133 Kč 443,33 Kč / 1 kg
Objednáno
Položka byla vyprodána…

 

 
Tuhle jihomoravskou specialitu, která se již oprávněně řadí mezi naše nejlepší speciality, si nesmíte nechat ujít. Hovězí plátek kvalitního masa jsme prošpikovali špekem a znojemskou okurkou. Jako přílohu doporučujeme klasický houskový knedlík nebo rýži.
 

Hovězí maso zadní prošpikované špekem podle klasických receptur, dušené doměkka v zeleninovém základu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

EXPRES MENU 1porce Znojemská hovězí pečeně

 
Tuhle jihomoravskou specialitu, která se již oprávněně řadí mezi naše nejlepší speciality, si nesmíte nechat ujít. Hovězí plátek kvalitního masa jsme prošpikovali špekem a znojemskou okurkou. Jako přílohu doporučujeme klasický houskový knedlík nebo rýži.
 

Hovězí maso zadní prošpikované špekem podle klasických receptur, dušené doměkka v zeleninovém základu.

Počet porcí: 1

Obsah: 300 g

Složení:  hovězí maso (32%), voda, cibule, řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, okurky sterilované (okurky, voda, ocet kvasný, sůl, kořenící výtažek, hořčičné semínko), uzená slanina (vepřové sádlo), sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), pepř.

Informace pro alergiky: výrobek obsahuje hořčici

Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců.

Nutriční hodnoty 100 g
Energetická hodnota 550 kJ
Tuky 9,3 g
Nas. mastné kyseliny 4,2 g
Sacharidy 4,0 g
Cukry 1,1 g
Bílkoviny 5,6 g
Sůl 1,15 g

 

EXPRES MENU, s.r.o.
IČO: 25927078
DIČ: CZ25927078
Petříkovická 518
541 03 Trutnov

Doplňkové parametry

Kategorie: Jednoporcová
Záruka: 2 roky
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

O našich jídlech

 

 

Jak naše produkty vaříme:

 

 

Všechno začíná už s výběrem surovin. A tady jsme nekompromisní.

Každé poctivé vaření začíná výběrem kvalitních surovin.

 

Našim zákazníkům garantujeme, že nepoužíváme chemické přísady (konzervanty, rychlosoli, umělá sladidla, stabilizátory, barviva apod.). To samozřejmě musí platit i pro suroviny, které do našich jídel dáváme, proto si například necháváme vyrábět uzeniny tradičním způsobem od lokálních řezníků. Koupit dnes klobásu, ve které by nebyla rychlosůl a lepek, je prakticky nemožné.

Kromě kvality myslíme i na ekologii. Maximálně využíváme lokální dodavatele a díky trvanlivosti můžeme vařit jídla sezónně, když jsou dané suroviny čerstvě nasbírané. Na ekologii jsme mysleli i při volbě balení. Jídla jsou zabalená v inovativním vícevrstvém bariérovém sáčku. Tento obal má v průběhu životního cyklu produktu výrazně nižší emise CO2 v porovnání se skleněnou anebo plechovou nádobou. Více ve článku zde

Důležitým kritériem při výběru jsou dobré životní podmínky zvířat. Suroviny nakupujeme pouze od dodavatelů, kteří v tomto směru sdílejí naše hodnoty. Například klecové chovy slepic u nás mají červenou.

 

099

 

 

Při vaření neděláme žádnou magii

 

 

Produkty vaříme tak, jako je vařily naše babičky. V kuchyni nepoužíváme nic, co byste nenašli v každé domácnosti.

Například základem našich omáček jsou přes noc tažené vývary. Zeleninu restujeme pouze na za studena lisovaném oleji. Na maso používáme zdravější pečení v páře. Nikdy nepoužíváme dochucovadla a kořenící směsi. Pro bezlepkové zahušťování jsme si vytvořili vlastní směs kukuřičné a rýžové mouky. Mouka je lépe stravitelná, méně kalorická, a výsledek je k nepoznání od použití mouky pšeničné.

 

Ačkoli technologicky inovujeme, pilířem našeho vaření jsou stále lidé, na kterých si zakládáme. Většina našeho personálu je s námi dlouhé roky.

 
 
074new 

 

 

Zavařování. Aneb jak naše jídlo vydrží 10 let při pokojové teplotě

 

 

Abychom dokázali plnit náš závazek, tj. žádná chemie v našich pokrmech, museli jsme vyvinout vlastní technologii, kterou nazýváme CTP  kontinuální tepelný proces. Tento proces má jen dvě ingredience: teplo a pečlivou práci.

 

Když celý proces zjednodušíme, vypadá takto:

  • Od momentu, kdy se pokrm začne vařit, nesmí jeho teplota klesnout pod 70 stupňů Celsia.
  • Uvařený produkt se musí co nejdříve dostat do našeho bariérového sáčku.
  • Sáček se hermeticky uzavře zatavením.
  • Zkompletovaný produkt se sterilizuje v našem na zakázku vyrobeném zařízení. V něm dochází k šokovému zahřátí na vysokou teplotu a následnému zchlazení.

 

 

  167small 

 

kuchyn_1 (1)

 

 

kuchyn_4

 

 

Je tu ještě jedna věc:

 

 

Dnešní způsob stravování, který obsahuje velký podíl chemicky upravených produktů, vede k překyselení našeho organizmu. Tato kyselost má negativní vliv jak na náš organizmus, tak i na chuť pokrmů.

Proto v našich produktech používáme takzvanou živou vodu. Díky její zásaditosti můžeme používat o 30 % méně soli a o 30 % méně koření, aniž bychom jakkoliv ovlivnili výslednou chuť.

  20190603_084814 

  

EXPRES MENU, s.r.o.

Petříkovická 518

541 03 Trutnov

Česká republika

Fakturační údaje

EXPRES MENU, s.r.o.
IČO: 25927078
DIČ: CZ25927078
zápis u OR KS Hradec Králové, odd. C, vl. 15009

  

Telefon:  +420 499 399 421 (Po–Pá 8:00–15:00)
Emailinfo@expresmenu.com 

 

Jan Hotovec

Obchodní zástupce pro kraj Jihomoravský, Vysočina a Zlínský. Velkoobchod i maloobchod s kompletním sortimentem.

Adresa: Luční 367/1, Moravany u Brna, 664 48

Kontakt:  jan.hotovec@expresmenu.cz, telefon: 602 790 431