GRIG sušení Červíci chilli 20g

Neohodnoceno
149 Kč 745 Kč / 100 g
Skladem (2 ks)

Zdravá a chutná svačinka v podobě ochucených sušených červíků.

    • Vysoký obsah bílkovin, každých 100 gramů obsahuje až 51,8 - 53 gramů bílkovin, to je dobré na podporu svalového růstu a regenerace, zlepšení sytosti a udržení celkového zdraví.
    • Obsahují také důležité mikroživiny, jako je železo a vápník, které jsou klíčové pro udržení vašeho zdraví a vitality
    • Zdravá alternativa k běžným snackům, užívejte si výbornou chuť bez výčitek.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Detailní popis produktu

Křupaví červíci – Challenge i zdravý snack

Upražení mouční červíci (Tenebrio molitor) jsou výživným snackem na výlety, po tréninku nebo u tvého oblíbeného filmu. Také mohou být součástí párty jako netradiční pochoutka a challenge.

 krupavi-cvrcci-grig-snack-yescvrcka-cricket-min

 



Červíci k jídlu

Červíci, ale i cvrčci a kobylky jsou v Asii běžnou stravou miliónů obyvatel. Postupně se tento trend přesouvá i do evropských zemí. Výrobou těchto hmyzích produktů se v současné době zabývá nemálo firem, díky kterým si můžeš vychutnávat nejen křupavé červíky, ale i speciality jako jsou naši výborní křupaví cvrčci, nebo chipsy s cvrččím proteinem v několika různých příchutích.

7-min

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušení červíci
Alergeny: Může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek. Konzumace hmyzu (obsahuje chitin)  může u lidí alergických na měkkýše, korýše a roztoče vyvolat alergickou reakci.
Země výroby: Česká republika
Výrobce: Grig Distribuce s.r.o., Svatopluka Čecha 2672/100, Brno, 612 00
Bezlepkové: Ano
Skladování: Uchovávejte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě.

 

Složení Křupavých červíků Chilli:

Larvy potemníka moučného (Tenebrio molitor) 96,2 %, sůl 3,1 %, chilli 0,5 %, směs koření 0,2 %

Nutriční hodnoty na 100g

Energie: 2130 kJ / 510 kcal
Tuky: 30 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 6,7 g
Bílkoviny  53 g
Sacharidy 7 g
- z toho cukry 0,3 g
Vláknina  7,8 g
Sůl 3,1 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: